Schimmel Koelkast Verwijderen & Werklozen

Wanneer je een vriezer om de een of andere reden (tijdelijk) niet gebruikt, kun je de deur het beste open laten staan om schimmelvorming te voorkomen. Is er toch schimmel ontstaan in je vriezer, dan moet je hem natuurlijk goed schoonmaken voor je hem weer kunt gebruiken. Koelkastkopenonline.nl legt uit hoe.

Hoe verwijder je schimmel uit je koelkast?

Schimmel kun je het beste verwijden door een goed sopje te maken met Dettol of soda. Gebruik goed warm water en sop je vrieskist of –kast helemaal uit. Het is heel belangrijk dat je geen klein stukje vergeet want hierdoor kan de schimmel zich weer opnieuw gaan verspreiden.

Blijf je na het schoonmaken toch nog de plekken zien waar de schimmel zat? Ga dan aan de slag met een schimmel, vocht en weerplekken reiniger, die je vindt in de bouwmarkt. Het kost even wat tijd, maar dan heb je weer een vriezer die als nieuw is!

Slooppremie

Hij snapt dat het voor werkloze wat lastig is om een nieuwe koelkast aan het schaffen dus hij is plannen aan het maken voor een slooppremie voor oude koelkasten. Peter Altmaier, de Duitse Minister van Milieu wil dat de premie zo hoog mogelijk wordt zodat alle werklozen snel naar de winkel rennen en een nieuwe, zuinige koelkast kopen. De plannen worden as we speak uitgewerkt en Altmaier wil dan ook zo snel mogelijk beginnen met deze ‘inruilactie’.

Een Duitse minister heeft wel een erg goede manier gevonden om onnodig energieverbruik tegen te gaan. Zo vindt hij dat langdurige werklozen een nieuwe koelkast moeten kopen. Dat bespaart namelijk energie.