Online Kopen Tips Witgoed elektronica

Nieuwe koelvriescombi kopen? Geen nood! Hier ben je aan het goede adres. Wij verkopen alle ijskasten uit voorraad. De koelvriescombinaties op onze website zijn voorzien van handige productinformatie, om je te helpen bij je keuze.

We verkopen koelvries combinaties van de merken Miele, Miele, SMEG, Bosch, Indesit, Samsung, AEG, LG, Zanussi en Exqiusit.

Let op het energieverbuik

Een koel vriescombinatie staat de hele dag aan. Het is daarom belangrijk om bij de aanschaf te letten op het energieverbruik en een milieu bewuste keuze te maken. Dit bespaart natuurlijk ook weer op de energierekening. Alle koelkasten op onze website zijn voorzien van een energielabel. Daarom is koelkast kopen een zeer rovende en belangrijke klus.

Deze gaan van A++++ tot E, waarbij A++++ het zuinigst is en E de meeste energie verbruikt. Modellen met energieklasse A++++ zijn op dit moment de meest zuinige exemplaren en zelfs nog veel zuinger dan energieklasse A (energieklasse A is al erg zuinig). Een voorbeeld  van zo’n extreem zuinige koelvriescombi is de Bosch KGE39AI40.

Functies van de koel-vriescombinatie

De meeste koelkasten zijn tegenwoordig uitgerust met de NoFrost functie. Dat wil zeggen dat je de koelkast nooit meer hoeft te ontdooien! Dankzij het lucht circulatiesysteem worden rijp en ijsvormingen voorkomen. De wanden blijven op deze manier ijsvrij en er ontstaat geen ijsrijping op de producten.

Online inkopen doen?

Bij Koelkastkopenonline.nl verkopen wij koel vriescombinaties vanuit onze showroom en onze webshop. Online koelkast bestellen heeft als voordeel dat de producten thuis afgeleverd worden, zonder dat je daarvoor enige inspanning hoeft te leveren. Liever eerst de verschillende modellen in het echt bekijken? Geen probleem. Daarvoor hebben wij onze showroom in Naarden. Kom langs en bestel de koelkast van je keuze daar, thuis bezorgen kan ook. Altijd ruim op voorraad!