Home

Bent u opzoek naar een mooie kwalitatieve en betaalbare koelkast? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Koelkast kopen doe je bij onze webshop. Kwaliteit, voordelig en klantgericht zijn de steekwoorden die wij belangrijk vinden. Dit witgoed product kan ook gehuurd worden. Ook bieden wij koelkast inbouw aan voor de consument!

Elke huishouden heeft bijna een koelkast. Dit elektronicamiddel is bijna niet meer weg te denken in het dagelijkse gebruik van de consument. Op onze website vergelijken wij alleen kwalitatieve en goedkope koelkasten met elkaar. Verschillende merken zoals LG, Samsung, Bosch, Siemens, Miele en nog veel meer.

Paar bekende merken voor het aanschaffen van een koelkast:

  • Whirlpool
  • LG
  • Samsung
  • Pelgrim
  • Beko
  • Siemens
  • Whiteline
  • Tristar

De koelkasten worden vergelijken in verschillende prijsklasse, diepte, breedte en nog veel meer. Naast het kopen is er ook de mogelijkheid om de koelkasten te huren. Hiervoor zijn er aparte verschillende tarieven. Naast normale verkopen wij ook inbouwkoelkasten voor huishoudens voor een voordelige prijs.

Enkele bekende webshops voor koelkast kopen

Koelkast kopen
Koelkast kopen

De meeste Nederlandse huishoudens kopen vaak de meeste koelkasten bij bekende retailers zoals de Media Markt, BCC en online webwinkels zoals de CoolBlue en Wehkamp.

Slechts een klein deel koopt het op marktplaatsen (2e hans witgoed spullen).Bespaar daarom snel op uw witgoed met onze aanbiedingen tot wel 50 tot 280 euro per maand. Wij bieden daarom ook goedkope koelkasten aan voor een betaalbare prijs.

 

Hiernaast kun je tegenwoordig ook bij de Ikea koelkasten inkopen voor een voordelige prijs, waarvoor je ook kwaliteit terugkrijgt. Twijfels u na het lezen van dit artikel over het kopen van een koelkast? Neem zo snel mogelijk contact op met onze specialisten! Koelkasten kopen beloofd wat het doen in de huishoudens markt.

Hieronder vind je een goede filmpje over het kopen van een koelkast door de besteproduct.nl. Het bedrijf geeft goede tips over het aanschaffen. Ook over de Amerikaanse koelkasten en nog veel meer!

Aanbieding! : ‘Deze maand hebben wij op onze webshop een speciale kortingsactie voor koelkasten kopen waarmee u tot wel honderden euro’s. Bespaar daarom nu zo snel mogelijk.

Energiebesparende koelkasten die veel opbrengen

In deze tijd is het belangrijk om producten in huis te hebben die veel geld opleveren en minder kosten. Daarom zijn de energieklasse erg belangrijk. We raden aan om koelkasten aan te schaffen met A+ of zelf A++. Hiermee zul je op den duur veel besparen thuis!

Méér dan een stijlvol uiterlijk

De populaire Smeg koelkast is vooral herkenbaar door zijn mooie retro stijl met prachtige ronde hoeken. Maar naast zijn stijlvolle uiterlijk heeft de Smeg koelkast nog meer voordelen. Zo is hij bijvoorbeeld erg zuinig met zijn energieklasse A(+). Ook zijn de Smeg koelkasten praktisch dankzij de grote bergruimte en in de gebouwde vriezer.

Smeg koelkasten zijn uitgerust met glazen, in hoogte verstelbare, plateaus zodat je de koelkast helemaal naar eigen smaak in kan richten. Verder is hij voorzien van een flessenhouder van chroom en verplaatsbare deurvakken. Flexibel in gebruik dus en nog makkelijk te reinigen ook.

Verschillende typen Smeg koelkasten kopen

De FAB28 is de kleinste Smeg koelkast uit het assortiment. Deze koelkast heeft een enkele deur waarachter zich het grote koelgedeelte en het vriesvak bevinden.

Naast de FAB28 vindt je in het assortiment van Koelkast.nl ook de FAB30 en de FAB32. Deze hebben beide twee deuren. Een aparte voor het koelgedeelte en een aparte voor het vriesgedeelte. Bij de FAB30 vind je het vriesgedeelte aan de bovenzijde en het koelgedeelte aan de onderzijde. Bij de FAB32 is dit precies omgekeerd en vind je het vriesgedeelte achter de onderste deur.

Uiteraard zijn de verschillende modellen verkrijgbaar in diverse kleuren.

Eén derde van de Nederlandse huishoudens heeft twee of meer koelkasten in huis. Een tweede koelkast kopen wordt vaak gebruikt om drank, voornamelijk bier, koel te houden.

Tweede koelkast

Met dit warme zomerweer is zo’n tweede koelkast natuurlijk hartstikke fijn want je hebt dan altijd bier of andere drankjes koud staan. Zeker tijdens een gezellig avondje in de tuin of op het balkon kan het hard gaan!
Goedkoper

Toch is zo’n tweede, of derde, koelkast niet altijd handig. Meestal wordt namelijk het oude model gebruikt om in de schuur of iets dergelijks te zetten voor de drankvoorraad. En zoals je weet zijn oudere modellen meestal niet zo zuinig als de moderne koelkasten. Daarom kun je beter een grote moderne koelkast hebben waar alles in past. Je bespaart dan al snel 60 euro per jaar op het energieverbruik.

Koelkast wel of niet schoonmaken?

Het idee van een koelkast is dat je je eten op een schone en veilige manier bewaart zonder dat er bacteriën en schimmels bij komen. Om dit te voorkomen moet je je koelkast wel regelmatig schoonmaken.
Stap voor stap schoonmaken

Het is verstandig om je koelkast eens in de vier tot zes weken schoon te maken. Doe dit voordat je boodschappen gaat doen, zodat de koelkast behoorlijk leeg is. Maar wat is nu de beste manier?

Leegmaken

Maak je koelkast leeg en controleer alle producten op de datum. Als de koelkast leeg is kun je alle losse onderdelen zoals glasplaten en de groentelade uit de ijskast halen. Maak de binnenkant van de koelkast schoon met een sopje of kies voor Dettol als je hem direct wilt ontsmetten. Het is slim om gelijk het afvoergaatje aan de achterzijde van de koelkast kopen mee te nemen.

Rubbers en losse onderdelen

Vuil tussen de rubbers kun je gemakkelijk verwijderen met een wattenstaafje en je kunt wat talkpoeder gebruiken om de rubbers soepel te houden. De losse onderdelen maak je ook schoon met een sopje. Droog de wanden, plateau’s en de groentelade en plaats deze terug in de koelkast. Nu kun je alles weer terugzetten in de koelkast.

Ken je dat? Eindelijk heb je de ideale pump gevonden, maar helaas is hij net iets te krap. Met deze tip kan je eenvoudig je schoen een maatje oprekken met behulp van je vriezer.

Wat heb je nodig?

– Een druk en sluitzakje
– Water
– De vriezer
Wat moet je doen

Voor meer informatie, vragen of suggesties zijn we via de mail 24/7 te bereiken voor onze klanten. Hiervoor raden wij aan om voor koelkast kopen altijd uw vragen vooraf te houden.