Amerikaanse Koelkast Kopen

Amerikaanse koelkasten kopen? Deze ijskasten worden ook wel side by side of Amerikaanse frigo genoemd. Wij verkopen ze uit ruime voorraad van o.a. Bosch, Samsung, LG en Whirlpool. Alle producten op onze website zijn voorzien van productinformatie, zodat u een goede keuze kunt maken.

Informatie Amerikaanse koelkast

Een Amerikaanse frigo is te herkennen aan de grote koelruimte en het twee deuren systeem. Het vries- en koelgedeelte zijn gescheiden van elkaar en beide te openen met een eigen deur. Daarnaast is deze ijskast meestal uitgerust met de typisch Amerikaanse dispenser voor het tappen van koud water, crushed ice en ijsblokjes. Nieuwe product witgoed aanschaffen.

The Hapiness Counter (amerikaanse koelkast)

The Hapiness Counter, zoals de koelkast ook wel heet, gaat pas open wanneer de eigenaar een glimlach op zijn of haar gezicht weet te toveren. Het dwingt de eigenaar om te lachen. Je kan stampen, springen of schreeuwen wat je wil, met slechts een lach gaat de koelkast open.
Cybershot camera

Hoe dit kan? In de koelkast zit een Sony Cybershot camera ingebouwd met lach herkenning! Dus wanneer iemand voor de koelkast staat met een vrolijke lach herkend de camera het en opent de deur. Ben je chagrijnig en heb je een pest humeur, helaas, dan blijft de deur dicht!
Waarom?

Deze bijzondere koelkast kopen is op de universiteit in Tokyo ontwikkeld en is niet alleen bedoeld voor koelkasten. De techniek kan ook voor andere deuren gebruikt worden. De bedoeling van dit alles? De ontwikkelaars zijn er van overtuigd dat ‘het bevorderen van een glimlach een positieve invloed heeft op de gehele atmosfeer.

Een stel Japanse wetenschappers hebben nu een toch wel heel speciale koelkast ontwikkeld. De koelkast krijg je namelijk pas open als er gelachen wordt.

En wat dacht u van een ingebouwde minibar in de deur? In dit opbergvakje bergt u de flessen drank in die u veelvuldig gebruikt, en waarvoor u niet steeds de deur voor open hoeft te maken.

Inhoud Amerikaanse frigo

De netto-inhoud ligt gemiddeld rond de 400 liter. De producten worden vers gehouden middels de constante temperatuur en de juiste luchtvochtigheid. De groenten en fruitlades geven een duidelijk overzicht en meestal is de temperatuur in deze lades apart in te stellen. De meest uiteenlopende producten blijven hierin optimaal bewaard. Bij originele modellen is de verhouding ten opzichte van het koelgedeelte 1:2.

No Frost functie

De Amerikaanse koelkast hoeft niet ontdooid te worden dankzij het luchtcirculatie systeem dat rijp en ijsvorming voorkomt. De luchtvochtigheid wordt door middel van de luchtcirculatie uit de koelruimte afgevoerd. Op deze manier wordt het apparaat ongemerkt ontdooid en heeft u geen last van ijsafzetting op de wanden van de ijskast of ijsrijping op de producten zelf.

Amerikaanse koelkast online bestellen?

Amerikaanse koelkast kopen? Check onze productinformatie op de website en koop snel en gemakkelijk online! U heeft uw ijskast razendsnel in huis! Meer weten over Amerikaanse koelkasten/Amerikaanse frigo’s en de verschillende modellen, merken, maten en soorten? Kom dan langs in onze showroom! Onze verkopers staan voor u klaar!